Η Αθηνά Παναγιωτίδου, πάνω από όλα ονειρεύεται έναν κόσμο δίκαιο και αληθινό, όπως ο κόσμος των παραμυθιών. Γι’αυτό και τις ονειρικές της αλήθειες, τις περνάει μέσα από τη ζωή των ηρώων της, που ζωντανεύουν στο χαρτί και χορεύουν γύρω μας ψιθυρίζοντας, στις καρδιές όλων μικρών και μεγάλων.

Τα πρωινά εργάζεται ως προϊσταμένη-παιδαγωγός στον Η’ Βρεφονηπιακό Σταθμό Καβάλας, με μεταπτυχιακές σπουδές MCs στη «Διδακτική, Παιδαγωγική και στις Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών». Το απόγευμα γράφει παραμύθια…

Ασχολείται με τον συνδικαλισμό και υπήρξε και υποψήφια Βουλευτής. Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας «Θεάτρου Παίδευσις», ως ερασιτέχνης ηθοποιός και σεναριογράφος, καθώς έχει κάνει και μια πρώτη στιχουργική απόπειρα, έχει γράψει τους στίχους του soundtrack ταινίας μικρού μήκους, το οποίο έχει κυκλοφορήσει με τίτλο «ΟΤΑΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ».  Είναι εισηγήτρια σε πολλά επιστημονικά, παιδαγωγικά συνέδρια και έχει παρακολουθήσει πλείστες ημερίδες και σεμινάρια, που αφορούν το παιδί και τη συγγραφή παραμυθιών και βιβλίων.

Έχουν εκδοθεί δύο βιβλία-παραμύθια της από τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ, με τίτλο,’’ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ” και ‘’ΜΑΜΑ ΚΑΡΔΙΑ’’. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Έλενας και της Κατερίνας και αυτό που πραγματικά ονειρεύεται είναι ένας κόσμος, που όλα τα παιδιά θα έχουν από ένα σπίτι, μία οικογένεια και θα ζουν ευτυχισμένα!!

Γιατί αν γλιτώσει το παιδί…υπάρχει ελπίδα!

Αθηνά Παναγιωτίδου

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αναρτήστε Σχόλιο